Forsikringsskader på kloaknettet

Vi tager os ofte af forsikringsskader og arbejder sammen med alle de danske forsikringsselskaber. Vi har derfor også erfaring med den dokumentation, som er nødvendig i denne forbindelse. Vi vejleder, guider og hjælper dig gennem hele forløbet – lige fra vi lokaliserer skaden, tager fat i forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en skade på i din kloak eller ej, så vil vi altid anbefale, at du starter med at få foretaget en tv-inspektion af din kloak – ALLE forsikringsselskaber dækker nemlig udgiften, der er forbundet med en TV-inspektion, hvis der er en skade på kloakken.

Husejere glemmer kloak forsikringen

Mange husejere har tegnet en forsikring mod deres kloakanlæg – de fleste ved det dog ikke. I Roskilde Kloak Renovering anbefaler vi altid alle husejere at sikre sig mod eventuelle kloakskader, for regningen kan hurtig blive høj, hvis skaderne ikke er blevet tilset i tide. Er du i tvivl om, hvorvidt du er dækket mod kloakskader, kan du ringe til dit forsikringsselskab eller du kan kontakte os på tlf.: 70 500 700, så kan vi med vores ekspertise give dig et kvalificeret bud på, om du er dækket eller ej.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 70 500 700, på e-mail: info@roskildekloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.
Scroll til toppen